Uw motor brult
van geluk

Laat uw motor reviseren door Car-Repair in Tilburg

Juist als u er niet op berekend bent, kan de beste motor er plotseling mee ophouden. Als u te kampen krijgt met een tegensputterende motor dan is Piet Kusters van Car-Repair in Tilburg uw man! Bij Car-Repair wordt uw motor herboren.

Uw kapotte motor weer zo goed als nieuw

Car-Repair repareert motoren van een grote diversiteit aan auto’s . Geen uitdaging is te groot. Het bedrijf heeft zich onder meer gespecialiseerd in motorrevisie van Amerikaanse motors en oldtimers . Dat is echter niet alles wat zij doen. Wat voor auto u ook heeft, het bedrijf zorgt ervoor dat de motor weer gesmeerd loopt. Car-Repair reviseert naast motoren ook versnellingsbakken. Oldtimermotoren reviseren is een vak apart. Hiervoor is het van belang om over de juiste onderdelen te beschikken. Car-Repair in Tilburg heeft een grote voorraad aan onderdelen voor oldtimers en Amerikaanse V8-motoren.

De oldtimermotoren vragen vanzelfsprekend ook om specifieke kennis van monteurs. De ervaring, passie en kennis van monteur Piet Kusters zorgen ervoor dat uw motor in een mum van tijd wordt gerepareerd. Daarbij voorziet hij u altijd van goed advies.

In- en verkoop van motoronderdelen

Heeft u nieuwe of gereviseerde motoronderdelen nodig voor uw eigen auto of brommer?  Die vindt u bij Car-Repair. Of is uw auto total loss verklaard, maar zijn er wel motoronderdelen die nog naar behoren functioneren?

 

Car-Repair koopt uw motoronderdelen op. Mocht u een onderdeel nodig hebben dat niet per se nieuw hoeft te zijn, dan neemt u contact op met Car-Repair. Piet Kusters zorgt ervoor dat onder meer oliepomp, nokkenas en cilinderkop worden nagekeken en weer in goede conditie zijn. Heeft u toch liever een nieuw onderdeel? Het bedrijf heeft ook een grote voorraad aan nieuwe motoronderdelen. Laat een onderdeel bestellen als het niet op voorraad is.

 

Het inkopen van auto-onderdelen vraagt van de monteurs veel kennis van diverse automerken, de automarkt en de producten. Bij Car-Repair Tilburg werkt een gemotiveerd en professioneel team dat ervoor zorgt dat de juiste onderdelen ingekocht worden en vervolgens worden gereviseerd voor de verkoop. Bent u op zoek naar een nieuwe cilinderkop, maar wilt u niet al te veel geld uitgeven aan een splinternieuwe? Ook voor gereviseerde onderdelen gaat u naar Car-Repair.

Laat uw motor reviseren

Vandaag weggebracht, morgen klaar

Car-Repair reviseert uw motor(onderdelen) met behulp van (meet)gereedschappen en machines. Uw motor zal weer als vanouds draaien.

 

Hoewel gespecialiseerd in oldtimers reviseert het bedrijf ook moderne auto's, tractoren, boten, bromfietsen en andere vervoermiddelen. Is uw motor bijvoorbeeld door compressieverlies, olielekkage, koelproblemen of een mechanisch defect toe aan een deelrevisie of algehele revisie? Neem dan contact op met motorrevisiebedrijf Car-Repair. Als er iets kleins aan uw auto gerepareerd dient te worden, is hij meestal binnen een dag klaar. Indien het gaat om grotere reparaties, maken we daar een andere afspraak met u over

gereviseerde motor